Новости
Про затвердження Методичних рекомендацій щодо складання адміністратором недержавного пенсійного фонду спеціальної звітності з недержавного пенсійного забезпечення
 Відповідно до вимог Положення про подання адміністратором недержавного пенсійного фонду звітності з недержавного пенсійного забезпечення, затвердженого розпорядженням Державної комісії з регулювання ринків фінансових послуг України від 22.07.04 р №1100 та зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 19.07.04 р за № 898/9497, а також  з метою впорядкування процесу складання звітності з недержавного пенсійного забезпечення, яка подається адміністратором недержавного пенсійного фонду, Державна комісія з регулювання ринків фінансових послуг України постановила:
1. Затвердити Методичні рекомендації щодо складання адміністратором недержавного пенсійного фонду спеціальної звітності з недержавного пенсійного забезпечення, що додаються.
2. Управлінню організаційно-аналітичного забезпечення роботи керівника (Шевченко Т.М.) забезпечити опублікування цього розпорядження в засобах масової інформації.
3.  Контроль за виконанням розпорядження покласти на  члена Комісії -  директора департаменту нагляду за недержавними пенсійними фондами Рибальченка А.А.
(додаток до розпорядження у форматі  PDF)
18.04.2006
Контакты
Адрес:
04119, г. Киев,
ул. Белорусская,
23, литера "А"
Email:
info@vseapf.com.ua
Телефон:
(044) 207-02-94
Телефон информационной линии: 0-800-501-925
Чтобы получить бесплатную консультацию, отправьте Ваш вопрос и email, или телефон
* заполнение обязательно