Новини

Національний бізнес - рейтинг України, завершив загальнодержавний фінансово-економічний аналіз діяльності підприємств і за результатами рейтингування Компанія з управління активами «Всесвіт» отримала золото рейтингу «Лідер галузі 2015» за сумою місць чотирьох номінацій фінансово-господарської діяльності, як серед підприємств України, так  і по м. Києву. 

Національний бізнес-рейтинг - це міжнародна рейтингова програма. Головна її мета - визначити лідерів економіки серед українських підприємств, оцінивши та порівнявши ефективність їх діяльності. Статус «Лідер галузі» отримують підприємства які демонструють клієнтам та інвесторам надійність та перспективність.

Отримання золота рейтингу КУА «Всесвіт» - це важливе визнання результатів високопрофесійної та відповідальної роботи колективу компанії, детально прорахованої інвестиційної стратегії та антикризового управління активами.

Довідка :

Компанія з управління активами «Всесвіт» була заснована в 2004 році і входить до Міжнародної інвестиційну групу «ВСІ» .

На сьогоднішній день КУА «Всесвіт» управляє більше 250 млн. грн., активів, у тому числі активами одного з провідних Відкритих недержавних пенсійних фондів НПФ «ВСІ» який був зареєстрований в числі перших у 2004 році і прийняв перший пенсійний внесок на початку 2005 року, Недержавного пенсійного фонду Української Греко-Католицької Церкви «Покрова», Відкритого диверсифікованого пайового інвестиційного фонду «ВСІ», трьох Закритих інвестиційних фондів «Амальтея», «Каллісто» та «Еванте» через які реалізуються проекти прямих інвестицій у комерційну нерухомість, телекомунікації та медичну галузь.

КУА «Всесвіт» є членом Європейської Бізнес Асоціації (EBA), Американської Торгової Палати (ACC), Української Асоціації Інвестиційного Бізнесу а також співпрацює з Українською асоціацією адміністраторів пенсійних фондів.
10.12.2015
Контакти
Адреса:
04119, м. Київ,
вул. Білоруська,
23, літера "А"
Email:
info@vseapf.com.ua
Телефон:
(044) 207-02-94
Телефон інформаційної лінії: 0-800-501-925
Щоб отримати безкоштовну консультацію, надішліть Ваше запитання та email, або телефон
* заповнення обов’язкове