Новости

П’ять депутатів Верховної Ради запропонували парламенту врегулювати оподатковування нагромаджень у недержавних пенсійних фондах.
Про це сказано в законопроекті N9184, зареєстрованому в Верховній Раді 1 березня "Про внесення змін до статті 4 закону "Про  податок з доходів фізичних осіб".
Автори цього законопроекту – депутати Верховної Ради Валерій Альошин, Петро Цибенко, Василь Надрага, Геннадій Самофалов і Дмитро Рудьковський.
Чинне законодавство чітко не регулює питання оподатковування коштів, накопичених на індивідуальних  пенсійних рахунках учасників недержавних пенсійних фондів, які переводяться в  новостворені недержавні пенсійні фонди для подальшого нагромадження пенсійних  коштів після набуття чинності закону "Про недержавне пенсійне забезпечення".
Депутати запропонували доповнити закон "Про податок з доходів фізичних осіб"  нормою, відповідно до якої зазначені кошти не включаються до складу загального  місячного або річного оподатковуваного доходу.

Станом на 1 лютого 2006 в Україні зареєстровано 54 недержавні пенсійні фонди, що одержали статус фінансових установ, і 37  компаній, які одержали або планують одержати ліцензію на адміністрування пенсійних фондів.

02.03.2006
Контакты
Адрес:
04119, г. Киев,
ул. Белорусская,
23, литера "А"
Email:
info@vseapf.com.ua
Телефон:
(044) 207-02-94
Телефон информационной линии: 0-800-501-925
Чтобы получить бесплатную консультацию, отправьте Ваш вопрос и email, или телефон
* заполнение обязательно