Новини

14-15 листопада 2014 року в центрі Львівської архиєпархії УГКЦ в Брюховичах відбулася Шістдесят п'ята сесія Синоду Єпископів Києво-Галицького Верховного архиєпископства Української Греко-Католицької Церкви

У рамках засідань Синоду фахівці Компанії з управління активами «Всесвіт» та Всеукраїнського адміністратора пенсійних фондів провели семінар для Єпископів з основ фінансово-економічної грамотності та накопичувального пенсійного забезпечення. Представники обслуговуючих компаній також звітували про результати діяльності Відкритого Недержавного пенсійного фонду «Покрова», заснованого Української Греко-Католицькою Церквою.

Головною темою Сесії Синоду Єпископів УГКЦ було питання про подальшу діяльність Недержавного пенсійного фонду «Покрова». Єпископи розглянули принципи роботи, структуру та органи управління фондом, а також проаналізували результати діяльності НПФ «Покрова». Блаженніший Святослав наголосив на необхідністі створення на базі НПФ «Покрова» потужного центру соціального захисту священиків УГКЦ, мирян і представників інших конфесій.

Священний Синод прийняв необхідні і важливі рішення для інтенсифікації розвитку цього інструменту соціального захисту для духовенства і мирян Української Греко-Католицької Церкви.

Відкритий недержавний пенсійний фонд «Покрова» зареєстровано 7 квітня 2008. Засновником фонду виступила Українська Греко-Католицька Церква в особі Верховного Архієпископа Любомира Гузара. НПФ «Покрова» єдиний в Україні недержавний пенсійні фонд, орієнтований на фізичних осіб, гарантом діяльності якого виступає Церква. УГКЦ допомагає учасникам НПФ «Покрова», впроваджуючи різні програми по відрахуванню пенсійних внесків, а також розробляє програми допомоги священикам з різними громадськими установами та організаціями України та Європи.

Фінансові установи, які обслуговують пенсійний фонд «Покрова»: Всеукраїнський адміністратор пенсійних фондів, Компанія з управління активами «ВСЕСВІТ», Банк-зберігач - «Ощадбанк».

Джерело інформації - сайт Української Греко-Католицької Церкви: https://ugcc.ua/news/pro_sh%D1%96stdesyat_tretyu_ses%D1%96yu_sinodu_yepiskop%D1%96v_kiievogalitskogo_verhovnogo_arhiiepiskopstva_ugkts_72151.html
26.11.2014
Контакти
Адреса:
04119, м. Київ,
вул. Білоруська,
23, літера "А"
Email:
info@vseapf.com.ua
Телефон:
(044) 207-02-94
Телефон інформаційної лінії: 0-800-501-925
Щоб отримати безкоштовну консультацію, надішліть Ваше запитання та email, або телефон
* заповнення обов’язкове