Новини
 

НПФ «ВСІ» фактично отримав кошти за рішенням суду, згідно якого ПАТ «Укрнатфта» сплатило заборговані дивіденди та всі судові витрати, тим самим повертаючи крихку довіру пересічних громадян в силу права, справедливість, та відчуття стабільності у завтрашньому дні.

Коментує голова ради НПФ «ВСІ» Ніна Мордас: «Важко переоцінити важливість цієї події. Це саме ті маленькі кроки, з яких починається великий шлях. Адже це шлях до правової держави, відродження віри в те, що в нашій країні може реально діяти захист інтересів звичайної людини, споживача фінансових послуг, не залежно від розмірів його капіталу та наявних зв`язків. ПАТ Укрнафта не просто повернула гроші недержавному пенсійному фонду, вона повернула їх кожному його учаснику, майбутньому пенсіонеру.

Щиро сподіваємось та прикладатимемо усіх можливих зусиль, щоби це був не поодинокий випадок, а початок глобального зрушення в цій сфері. Так недалеко до часу, коли ми дочекаємось, що навіть ФГВФО почне виконувати рішення Українських судів та Європейського суду з прав людини, та почне виплачувати кошти, які ліквідатори банків, всупереч гарантіям, наданим нашим законодавством, не повертали учасникам НПФ.

Окремо, ми хочемо висловити глибоку подяку командам професіоналів, які разом з нами допомагали відстоювати наше право та справедливість. Зокрема колективам адмінстратора нашого фонду - Всеукраїнський адміністратор пенсійних фондів, компанії, що управляє активами нашого фонду – КУА «Всесвіт», колективу адвокатського об’єднання «Бахмач та партнери», а також багатьом іншим фахівцям, які долучались до цієї справи та допомагали нам».

Додаткові відомості: 

Відкритий недержавний пенсійний фонд «ВСІ» зареєстрований 27 липня 2004 року. Вкладниками фонду виступають промислові підприємства, профспілки та фізичні особи. На пенсію у фонді накопичують більше 55 тисяч осіб. Активи фонду становлять понад 66 мільйонів гривень.

Адміністратором НПФ «ВСІ» виступає Всеукраїнський адміністратор пенсійний фондів

Компанією з управління активами - Компанія з управління активами «Всесвіт»

Банком-зберігачем - ВАТ «Ощадний банк України»

Адвокатське об’єднання «Бахмач та партнери» 

 
 
05.03.2019
Контакти
Адреса:
04119, м. Київ,
вул. Білоруська,
23, літера "А"
Email:
info@vseapf.com.ua
Телефон:
(044) 207-02-94
Телефон інформаційної лінії: 0-800-501-925
Щоб отримати безкоштовну консультацію, надішліть Ваше запитання та email, або телефон
* заповнення обов’язкове