Новини

В 2009 році КУА «Всесвіт» стала першою компанією, яка інвестувала активи пенсійних фондів в єврооблігації України.

В цьому році Україна вперше здійснить виплату за державними деривативами (варрантами). Держателі державних деривативів отримають виплату у розмірі 12,58 дол. США за кожну 1 000 дол. США номінальної суми деривативів, що їм належать.

Коментує директор ТОВ «КУА ВСЕСВІТ» Ярослав Савченко:

«При управлінні активами пенсійних фондів ми дотримуємось принципів консервативних інвестицій, головним з яких є диверсифікація – регіональна, валютна, за галузями економіки. І одним із інструментів хеджування валютних ризиків є єврооблігації - облігації зовнішнього державної позики. Завдяки цьому наші фонди отримують дохід за державними цінними паперами на рівні з інвесторами-нерезидентами. В 2021 році Україна здійснить виплату також і за ВВП-варрантами (VRI). Дохідність VRI прив’язана до показника ВВП – показника розвитку економіки. Зростання вітчизняної економіки в майбутньому може забезпечити досить високі виплати за деривативами.»

 
 
ДОВІДКА:

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «КОМПАНІЯ З УПРАВЛІННЯ АКТИВАМИ «ВСЕСВІТ» була заснована в 2004 році (ліцензія на впровадження діяльності з управління активами пенсійних фондів, видана НКЦПФР серії АД № 034314 від 13 квітня 2012 року).

На сьогодні КУА «ВСЕСВІТ» управляє активами чотирьох НПФ, відкритого спеціалізованого пайового інвестиційного фонду «ВСІ», шістьох закритих інвестиційних фондів, через які реалізуються проєкти прямих інвестицій, в тому числі іноземних, у комерційну нерухомість, телекомунікації та медичну галузь.

КУА «ВСЕСВІТ» є членом Європейської Бізнес Асоціації (EBA), Американської Торгової Палати (ACC), Української Асоціації Інвестиційного Бізнесу, а також співпрацює з Українською асоціацією адміністраторів пенсійних фондів.

Більше інформації на сайті: http://www.vseswit.com.ua/.
19.05.2021
Контакти
Адреса:
04119, м. Київ,
вул. Білоруська,
23, літера "А"
Email:
info@vseapf.com.ua
Телефон:
(044) 207-02-94
Телефон інформаційної лінії: 0-800-501-925
Щоб отримати безкоштовну консультацію, надішліть Ваше запитання та email, або телефон
* заповнення обов’язкове