Новини

8 грудня 2014 р. о 11:30 за адресою м. Київ, вул. Володимирська, 55, Великий конференц-зал Національної академії наук України, проходитиме міжнародна наукова конференція на тему: «Ефективне впровадження накопичувального пенсійного забезпечення як інструмент державної антикризової політики та державно-приватне партнерство в даній сфері».

Організаторами конференції виступають Українська асоціація адміністраторів пенсійних фондів, представництво Польської академії наук в Україні та Інститут демографії та соціальних досліджень імені М.В. Птухи Національної академії наук України.

Для участі в науковій конференції запрошені експерти з Польщі, експерти міжнародних організацій, народний депутат України - один з авторів пенсійної реформи в Україні, міжнародний консультант у сфері державних соціальних реформ, об'єднання учасників фінансових ринків та бізнес-асоціації.

Основні завдання конференції

Обґрунтування необхідності невідкладного впровадження державного накопичувального пенсійного забезпечення та ефективності такого впровадження через приватні пенсійні фонди. Залучення уваги працівників органів державного регулювання та працівників фінансового ринку.
Формулювання тез для відкритого листа Президенту України, Кабінету Міністрів, Верховній раді України, Міністерству соціальної політики України, Національному банку України, Національній комісії з цінних паперів та фондового ринку та Національній комісії з регулювання ринків фінансових послуг.


Просимо підтвердити участь у міжнародній науковій конференції за телефоном  (044) 207-02-94 чи електронною поштою info@uaapf.com.
Участь безкоштовна.
27.11.2014
Контакти
Адреса:
04119, м. Київ,
вул. Білоруська,
23, літера "А"
Email:
info@vseapf.com.ua
Телефон:
(044) 207-02-94
Телефон інформаційної лінії: 0-800-501-925
Щоб отримати безкоштовну консультацію, надішліть Ваше запитання та email, або телефон
* заповнення обов’язкове