Новини


     Всеукраїнський адміністратор пенсійних фондів забезпечив своєчасну та безперебійну виплату 100% пенсій учасникам недержавних пенсійних фондів, які перебувають на його адмініструванні, у першому кварталі 2022 року, не дивлячись на впровадження воєнного стану.

     Також, аналізуючи результати діяльності цих НПФ, компанія констатує, що їхні вкладники вірять в перемогу та довіряють фондам, які обрали, адже протягом першого кварталу вони здійснили пенсійних внесків на суму більшу, ніж було виплачено накопичувальних пенсій.

     Так, вкладники недержавних пенсійних фондів в адмініструванні Всеукраїнського адміністратора пенсійних фондів за 1 квартал 2022 року сплатили внесків на суму 1,8 млн гривень. Водночас Всеукраїнський адміністратор пенсійних фондів здійснив пенсійних виплат на суму 1,4 млн гривень.

     «Попри війну в Україні фінансова система працює стабільно, вкладники недержавних пенсійних фондів довіряють Україні та продовжують накопичувати пенсію у вітчизняних НПФ. Учасники недержавних пенсійних фондів не піддаються паніці та отримують свою додаткову пенсію своєчасно та без затримок.

     Ми впроваджуємо нові можливості комунікації для клієнтів в умовах воєнного стану, впровадили спрощену процедуру приймання документів, відновили роботу інформаційної лінії 0-800-501-925, приймаємо заяви на виплати та інші документи, підписані електронним цифровим підписом, та оперативно виконуємо всі зобов’язання перед учасниками НПФ», - прокоментувала Олена Сотскова, директор Всеукраїнського адміністратора пенсійних фондів.

     Пенсійні внески кожного сьогодні – це не лише ваш майбутній спокій на пенсії, а й допомога нашим Збройним силам. Компанії з управління активами інвестують пенсійні накопичення у воєнні облігації України, розширюючи диверсифікацію та захист пенсійних активів. Таким чином кожен учасник недержавного пенсійного фонду здійснює свій внесок у нашу Перемогу!


 
Дякуємо за довіру!
Будьте у безпеці!
Все буде Україна!
 
25.04.2022
Контакти
Адреса:
04119, м. Київ,
вул. Білоруська,
23, літера "А"
Email:
info@vseapf.com.ua
Телефон:
(044) 207-02-94
Телефон інформаційної лінії: 0-800-501-925
Щоб отримати безкоштовну консультацію, надішліть Ваше запитання та email, або телефон
* заповнення обов’язкове